PICSI

PICSI este o tehnică de micromanipulare care îmbunătăţeşte procesul de selecţie a spermei pentru ICSI. Pentru a selecta cei mai buni spermatozoizi se foloseşte o proteină care se găseşe în mod natural în învelişul ovocitului (proteina HA). Spermatozoizii maturi se vor lipi de această proteină. Cercetările au demonstrat că sperma selectată prin PICSI prezintă risc scăzut pentru anomaliile cromozomiale şi integritate crescută ADN. Sperma nepotrivită pentru fertilizare nu are receptorii acestei proteine şi prin urmare nu se lipeşte de aceasta.

Advantajele utilizării PICSI în comparaţie cu ICSI

PICSI selectează cea mai bună spermă bazându-se nu numai pe aspect, ci pe capacitatea acesteia de a fertiliza ovocitul. PICSI reprezintă o tehnică mai avansată de selecţie a spermei.

Procedura PICSI la clinica ReproGenesis

  • Primul pas constă în completarea unui formular pentru a ne oferi informaţii despre istoricul dvs medical.
  • Pe baza informaţilor furnizate şi a unei eventuale consultaţii cu un medic specialist se va stabili metoda de tratament cea mai adecvată pentru dvs.
  • Apoi, se vor efectua teste specifice: profilul hormonal, spermograma, testele pentru bolile cu transmitere sexuală, grupa de sânge şi factorul RH.

Când se recomandă PICSI

Formular

Întrebați un expert