Spermă donată

FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A GĂSI CEL MAI POTRIVIT DONATOR DE SPERMĂ PROFILULUI VIITORULUI TATĂ.

Testarea donatorilor

Un donator de spermă este o soluție pentru tratamentul infertilității în cuplurile care nu pot concepe un copil din propriul spermatozoid din cauza calității insuficiente, a sarcinii genetice, a tratamentului oncologic, a tulburărilor de producție congenitale sau dobândite de spermă.

Datorită bazei noastre cuprinzătoare de donatori, putem căuta imediat donatorul cel mai potrivit. Întotdeauna încercăm să ne apropiem cât mai mult de cea mai apropiată potrivire a semnelor externe, dar și de trăsăturile de caracter și interesele donatorului cu cuplul tratat.

O bază de date extinsă de donatori ne permite să găsim imediat cel mai potrivit donator pentru dvs.

Donator de spermă

Atunci când alegem un donator potrivit, încercăm întotdeauna să ne apropiem cât mai mult posibil de tipul de bărbat – partenerul cuplului tratat. Acordăm atenție nu numai înălțimii, culorii ochilor și părului, grupului sanguin și factorului Rh, ci și intereselor care pot fi importante pentru dvs.

Donatorii de spermă sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Bărbații care au fost incluși în programul de donatori au fost supuși unor teste și examinări solicitante: interviu psihologic, examen clinic, teste pentru boli cu transmitere sexuală (HIV, HBSAG, HCV, SYPHILIS, CHLAMYDIA), grup sanguin și factor Rh, examen genetic (cariotip, prezență chistică). mutații ale genei fibrozei, atrofie musculară spinală, conexină 26 – surditate congenitală).

Donarea de spermă este anonimă din punct de vedere legal în Republica Cehă.

Doar spermatozoizii de la donatori examinați în conformitate cu Directiva 2004/23/CE a Parlamentului European și a Consiliului și Legea nr.296/2008 Coll. Sunt utilizate în tratamentul celulelor germinale donate. și Decretul nr. 422/2008.

Formular

Întrebați un expert