EmbryoGlue

EmbryoGlue este un mediu unic care conține, pe lângă nutrienții și sursele de energie necesare pentru dezvoltarea adecvată a embrionului, o concentrație ridicată a proteinei –  hialuronan. 

Hialuronanul este o componentă a secreției uterine în condiții fiziologice, iar sinteza sa este crescută în timpul implantării embrionului în uter. Embryoglue ajută astfel la crearea unor condiții optime pentru ca embrionii să se implanteze cu succes în mucoasa uterină după transferul de embrioni.

În timpul transferurilor de embrioni folosim produsul dovedit EmbryoGlue®, care, conform studiilor științifice și statisticilor noastre interne, s-a dovedit că mărește numărul de sarcini și numărul de copii născuți.. EmbryoGlue este un adeziv tisular a cărui compoziție imită mediul din uter în timpul procesului natural de implantare al embrionului. Pe scurt – EmbryoGlue® ajută o mai bună aclimatizare a embrionului în timpul tranziției de la condițiile de cultură la mediul natural din uterul viitoarei mame, crescând astfel șansele de implantare a embrionului în peretele uterin.

EmbryoGlue conține, pe lângă hialuronanul menționat anterior (care mărește densitatea soluției și  minimizează mișcările nedorite ale embrionului în uter), și carbohidrați, aminoacizi, albumină recombinantă și alte substanțe care asigură o nutriție suficientă pentru embrion și, de asemenea, minimizează riscul de contaminare încrucișată.

Cercetările efectuate de cercetători independenți din cadrul  British Cochrane Collaboration din Marea Britanie au confirmat faptul că transferurile de embrioni în condiții de niveluri ridicate de hialuronan tind să fie mai reușite. EmbryoGlue® este singurul produs disponibil îmbogățit cu hialuronan.

Formular

Întrebați un expert