Baza de date cu donatori

ESTE DIFICIL PENTRU UN CUPLU SĂ DESCOPERE CĂ NU POATE CONCEPE PROPRII COPII BIOLOGICI. DAR DIN FERICIRE, MEDICINA MODERNĂ OFERĂ ACUM POSIBILITATEA DE A LUPTA ÎMPOTRIVA INFERTILITĂŢII. CU AJUTORUL MATERIALULUI GENETIC DONAT, CUPLURILE POT OBŢINE O SARCINĂ ŞI DA NAŞTERE COPILULUI LOR.

Complet

Program de donare

Înţelegem ca este important să acordăm o îngrijire specială donatorilor noştri. Ne asigurăm că toate donatoarele sunt bine îngrijite şi monotorizate în timpul stimulării ovariene şi colectării ovocitelor. Evităm pe cât posibil hiperstimulările deoarece nu sunt sănătoase pentru donatoare. Astfel, ne asigurăm că ovocitele colectate sunt sănătoase şi mature pentru a putea fi fertilizate corect. Aceste măsuri au un efect benefic asupra beneficiarilor ovocitelor donate. Suntem recunoscuţi ca fiind o clinică dedicată îngrijirii speciale a donatorilor săi.

Programul donatorilor include:

Datorită bazei noastre cuprinzătoare de donatori, putem găsi cel mai potrivit donator pentru cuplul tratat, unde încercăm să ne apropiem cât mai mult posibil de potrivirea caracteristicilor externe, trăsăturilor de caracter și intereselor donatorului cu cuplul tratat.

Dispunem de un număr mare de donatori tineri şi sănătoşi în baza noastră de date, astfel că suntem capabili să găsim cea mai bună potrivire pentru fiecare cuplu. În acest fel nu există liste de aştepatare la clinica ReproGenesis.

Donarea de spermă și ovule este reciproc anonimă în Republica Cehă. Medicul curant va selecta cu încredere donatorul (donatorii) cel mai potrivit(i) pentru dvs. O bază de date extinsă de donatori ne permite să găsim cea mai apropiată potrivire posibilă pentru fiecare pereche.

Donatoarele de ovule sunt femei tinere, sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani. Din mulți ani de experiență, limita de vârstă de 32 de ani este optimă, odată cu înaintarea în vârstă numărul și calitatea ouălor obținute scade.

Donatorii de spermă sunt bărbați tineri, sănătoși, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. La cererea cuplului tratat, se poate selecta același donator de spermă dacă sarcina și nașterea au avut loc în ciclul anterior, dacă celulele de la acest donator se află încă în criobanca clinicii.

În timpul tratamentului cu gameți donați sunt creați mai mulți embrioni. Embrionii care nu au fost transferați și sunt de bună calitate pot fi congelați pentru utilizare ulterioară. Dacă o femeie rămâne însărcinată, este posibil să se folosească embrioni dezghețați din același ciclu pentru transferul ulterioar și să se obțină o adevărată rudenie de frați din celulele donate.

Bacsis:

La ReproGenesis, puteți fi întotdeauna sigur că medicul curant se va baza pe dorințele și nevoile dumneavoastră individuale și vă va sugera cea mai eficientă procedură de tratament.

Formular

Întrebați un expert