Despre noi

Povestea noastră

O echipă profesionistă și dedicată, combinată cu dotarea tehnică de ultimă generație a clinicii, este garanția unui succes ridicat în numărul de sarcini realizate.

De ce ReproGenesis

Nu suntem o fabrica, succes, incredere, acupunctura, sediu, legislatie, disponibilitate in timp pentru tratament

Sistemul electronic de control IMT MATCHER

SUNTEM SINGURA CLINICĂ DIN REPUBLICA CEHĂ CARE UTILIZEAZĂ COMPLEXUL SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL IMT MATCHER®.

Echipa noastră

SUNTEM O ECHIPĂ DE PROFESIONIŞTI CU O EXPERIENŢĂ VASTĂ ÎN DOMENIUL FERTILITĂŢII

Părerile pacienţilor

Părerile pacienţilor

Fotografii

Clinica ReproGenesis este situată într-un cartier minunat din Brno – Pisárky, în imediata vecinătate a Centrului Expozioţional din Brno. Este uşor accesibilă, indiferent de mijlocul de transport folosit. Parcarea este disponibilă în curtea clinicii pentru toţi pacienţii noştri.

Certificate

Politica companiei

Clinica a fost fondată în 2011 și și-a construit o reputație ca fiind una dintre cele mai de succes facilități nu numai din Republica Cehă, ci și din întreaga Europă.

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).