Program de donare

Baza de date cu donatori

Clinica ReproGenesis are o bază de date extinsă de donatori. Datorită acestui fapt, putem alege donatorul sau donatorii cei mai potriviți pentru dvs.

Programul de împărţire a riscurilor

Tratamentul FIV, chiar dacă tratamentul dumneavoastră necesită utilizarea de ovule și sperma donate, este posibil la clinica noastră fără o perioadă lungă de așteptare.

Spermă donată

Clinica ReproGenesis oferă și un program de donatori pentru cuplurile care au nevoie de sperma donată pentru a trata infertilitatea.

Ovocite donate

La clinica ReproGenesis, suntem specializați și într-un program de donatori pentru cuplurile care au nevoie de ovule donate pentru a trata infertilitatea, pentru a ajunge la sarcină și pentru a naște un copil sănătos în cadrul metodelor de reproducere asistată disponibile.

Embrioni donaţi

Oferim embrioni donați cuplurilor care nu mai au posibilitatea de a-și folosi propriile celule germinale (ovule sau spermatozoizi) pentru inseminare artificială.

Cine sunt donatorii de spermă

Donatorii de spermă sunt bărbați tineri, sănătoși, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Baza noastră de date cu donatori este cu adevărat extinsă. Dorim să vă oferim un donator care să corespundă vizual și sângeros partenerului dvs.

Cine sunt donatorii de ovule

Donatoarele de ovule sunt femei tinere cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani. Din mulți ani de experiență, limita de vârstă de 32 de ani este optimă, odată cu înaintarea în vârstă numărul și calitatea ouălor obținute scade.

Întrebări despre donarea de ovocite

Întrebări despre donarea de ovocite