Monitorizarea embrionară

Monitorizare embrionară și inteligență artificială!

Noutăți la clinica ReproGenesis – selecția celui mai potrivit embrion folosind inteligența artificială!

Am extins dispozitivul Embryoscope pentru cultivarea embrionilor cu cel mai modern software care lucrează cu inteligență artificială, care ajută la selectarea unui embrion de top și astfel crește semnificativ șansele unei sarcini de succes și a nașterii unui copil sănătos.

Nou la clinica ReproGenesis - selectarea celui mai potrivit embrion folosind INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ!

Am extins aparatul EmbryoScope pentru cultivarea embrionilor cu cel mai modern software care funcționează cu inteligență artificială și care ajută  selectarea embrionilor de TOP, crescând astfel substanțial șansele de a obține sarcini și nașteri de succes.

MONITORIZAREA EMBRIONILOR ESTE O ÎREGISTRARE CONTINUĂ A PROCESULUI DE DEZVOLTARE EXTERNĂ A EMBRIONILOR ȘI REPREZINTĂ CEA MAI MODERNĂ METODĂ DE CULTIVARE ÎN VITRO.

La noi, embriomonitoring-ul are loc în cel mai modern EmbryoScop pe care l-am extins în baza celor mai recente descoperiri și tendințe mondiale din domeniul reproducției asistate cu o suprastructură  –  un software cu evaluare de precizie de către inteligența artificială.

Acesta, în baza tehnologiei de imagistică și a comparației a mii și mii de date relevante, poate să indice selectarea celui mai potrivit embrion pentru transfer. Embrionul cu cel mai mare potențial  pentru implantarea cu succes, dezvoltarea favorabilă ulterioară și nașterea unui copil sănătos.

ANI DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

O modalitate extraordinară de analizare obiectivă a dezvoltării monitorizate a embrionilor, în prezent cu ajutorul unor algoritmi de precizie ai unei inteligențe artificiale de top, care asigură selecția cea mai eficientă a embrionilor potriviți pentru transfer și exclude impecabili embrionii cu dezvoltare anormală.

Scanarea 3D și 2D  împreună cu analiza dinamicii dezvoltării embrionare utilizând algoritmi creați de inteligența artificială în baza a sute de mii de date disponibile, embriomonitorizarea reprezintă cea mai modernă metodă în domeniul cultivării și evaluării dezvoltării embrionilor. Este vorba de o monitorizare continuu  controlată a dezvoltării embrionilor de către computer – EMBRYOSKOP –  și evaluarea datelor analizate înregistrate.

Întreaga monitorizare are loc într-un incubator închis, embrionii nu sunt manipulați în scopuri de observare și astfel sunt mai puțin expuși unor condiții adverse în timpul dezvoltării embrionare.

În baza înregistrărilor obținute, algoritmii compară, evaluează și indică dinamica dezvoltării și morfologia detaliată a embrionului. Embriologul obține astfel o altă dimensiune a datelor relevante, precum și posibilitatea de a selecta embrionul cel mai potrivit pentru transfer.

Astfel, evaluarea embrionilor este mai precisă și obiectivă datorită asistenței unui instrument algoritmic de top. Descoperirea anomaliilor de diviziune a celulelor embrionare permite eliminarea embrionilor cu anomalii cromozomiale și reducerea apariției avorturilor timpurii.

Sistemul de monitorizare a dezvoltării embrionilor care utilizează algoritmi de inteligență artificială a adus o nouă dimensiune în selectarea celui mai bine dezvoltat embrion, cu cea mai mare probabilitate de implantare și dezvoltare cu succes în continuare.

iDASCORE® - ANALIZA INTELIGENTĂ A DATELOR PENTRU EVALUAREA EMBRIONILOR

Inteligența artificială a devenit un ajutor important în prelucrarea datelor, care, prin formulele sale de evaluare, ajută la prevederea potențialului de dezvoltare al embrionului. Laboratorul nostru folosește și el această tehnologie de ultimă generație pentru a selecta în mod optim embrionii pentru transfer.

iDASCORE® al firmei Vitrolife este deja un instrument esențial utilizat de către embriologi. Este un analizor care funcționează în baza înregistrărilor obținute folosind algoritmi care evaluează în mod automat embrionul monitorizat din punct de vedere al probabilității implantării și al potențialului dezvoltării ulterioare. Laboratorul clinicii, care utilizează algoritmii de evaluare, obține rezultate clinice mai bune și este astfel capabil să utilizeze la maximum datele de determinare disponibile.

Evaluarea tradițională a embrionilor este limitată de cantitatea de informații disponibile privind dezvoltarea embrionilor. Folosind analiza time-lapse, este posibil să se detecteze modele invizibile anterior ale dezvoltării embrionilor și evenimente care s-au corelat cu rezultatul clinic. Datorită sistemului iDAScore®, sunt analizate înregistrări 3D de înaltă calitate ale dezvoltării embrionilor, facilitând astfel vizualizarea informațiilor necesare despre fiecare embrion pentru ca evaluarea să fie cu adevărat eficientă.

MOTIVE PENTRU MONITORIZAREA EMBRIONULUI

Formular

Întrebați un expert