Acupunctură

VĂ PREGĂTIŢI PENTRU UN TRATAMENT DE FERTILITATE? AVEŢI DIFICULTĂŢI ÎN A OBŢINE OVOCITE DE CALITATE? NU OBŢINEŢI SUFICIENTE OVOCITE MATURE?

Conectează medicina orientală clasică și tradițională

Legătura dintre medicina orientală clasică și cea tradițională este o legătură din ce în ce mai căutată, care va sprijini rezultate mai bune ale tratamentului. Și acest lucru este valabil și pentru reproducerea asistată. Multe studii de specialitate au arătat deja că cel mai eficient tratament pentru infertilitate implică o combinație de proceduri medicale occidentale și acupunctură. Acupunctura este o metodă cunoscută din medicina chineză. Nu are efecte secundare. Se poate combina bine cu medicina occidentala si este foarte bine tolerata. A fost folosit ca una dintre cele mai vechi metode de tratament de milenii. Se știe că a fost practicată încă din secolul al VII-lea, mai ales cu unele semne de infertilitate. Studiile experților au arătat că utilizarea acupuncturii crește probabilitatea unei sarcini sau o poate afecta pozitiv. De exemplu, o analiză totală a șapte studii pe 1.366 de femei care au suferit FIV a examinat eficacitatea acupuncturii. La femeile care au suferit acupunctură, rata de succes a sarcinii a fost semnificativ mai mare comparativ cu celelalte, și anume cu 65%.

ACUPUNCTURA ÎN TRATAMENTE FIV

Vă recomandăm începerea tratamentului de acupunctură cu aproximativ 3-4 săptămâni înaintea colectării ovocitelor. Această tehnică poate creşte şansele dvs de reuşită prin obţinerea unui număr mai mare de ovocite mature. Acesta constituie factorul esenţial pentru un tratament FIV reuşit. Uneori, în timpul unei astfel de perioade de pregătire, unele cupluri pot concepe natural un copil, în timp ce altele îşi măresc semnificativ şansele de a concepe din primul ciclu FIV. Ceaiurile personalizate din ierburi şi acupunctura cresc numărul de ovocite colectate, îmbunătăţesc calitatea acestora şi diminuează riscul unui tratament FIV nereuşit. De asemenea ameliorează circulaţia sângelui la nivelul uterului şi a ovarelor. În ceea ce privește factorii de infertilitate masculină, pregătirea pentru un ciclu FIV utilizând medicina chineză poate rezolva problema alergiilor la sperma partenerului, întâlnită la unele femei. De asemenea poate reduce deformările din spermă, în timp ce crește numărul de spermatozoizi, mobilitatea și vitalitatea acestora.

Abordarea individuală a fiecărui caz este o prioritate şi o necesitate. Medicina chineză măreşte şansele de reuşită, luând în considerare toţi factorii individuali.

Formular

Întrebați un expert

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).