Rezultatele noastre

TRATAMENTELE NOASTRE AU ÎN MOD CONSISTENT O RATĂ RIDICATĂ DE SUCCES.

85-100%

de fertilizare între

Prin folosirea metodei ICSIechipa noastră experimentată de embriologi reuşeste să obţină o rată de fertilizare între 80% şi 100%. Acest lucru este foarte important deoarece un număr mare de embrioni fertilizaţi creşte şansele de a selecta embrionii cei mai potriviţi pentru transfer. De asemenea, surplusul de embrioni de bună calitate va putea fi congelat şi folosit în vederea tratamentelor ulterioare.

CULTIVARE ŞI MONITORIZARE EMBRIONARĂ PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE. 

În clinica noastră, embrionii sunt întotdeauna cultivaţi până în ziua a cincea dacă calitatea acestora ne permite. Dispunem de un sistem avansat de monitorizare a embrionilor – Embrioscop – care ne permite să selectăm cei mai buni embrioni pentru transfer.  Pacienţii noştri primesc, astfel, zilnic informaţii despre evoluţia embrionilor pe parcursul celor 5 zile ale cultivării embrionare. Prin folosirea acestei metode obţinem o rată mai mare de reuşită finalizată cu naşterea unui copil sănătos.

58%

RATA DE REUŞITĂ FIV FOLOSIND OVOCITE ŞI SPERMĂ PROPRIE

Rata de reuşită a unui tratament FIV cu ovocitele şi sperma pacienţilor depinde de vârsta pacientei.  În clinica noastră ratele de reuşită FIV încep de la 36% în cazul pacientelor cu vârste cuprinse între 37 – 40 ani. Pentru pacientele cu vârsta sub 37 ani rata de reuşită ajunge la 58%.

Nu recomandăm tratamente de fertilitate cu ovocite proprii femeilor peste 40 ani din cauza riscurilor ridicate de a obţine embrioni care prezintă anomalii cromozomiale. Recomandăm în aceste cazuri Tratamente cu ovocite donate 

67%

RATA DE REUŞITĂ A PROGRAMULUI CU DONATORI

Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile ne concentrăm toată atenţia atât asupra tratamentului de stimulare a donatoarei cât şi a tratamentului de pregătire a mamei purtătoare.

Ratele noastre de reuşită a tratamentelor cu donatori sunt printre cele mai mari din Europa. În anul 2015, am obţinut o rată de reuşită de 67% pentru ciclurile proaspete cu ovocite donate. Această rată de reuşită se bazează pe sarcinile confirmate ecograficdeci sarcini clinice, nu chimice (bazate pe teste de urină pozitive).

Graficul de mai jos prezintă Programul nostru de donare pentru două tipuri de tratament: tratamente cu ovocite donate (OD) şi tratamente cu ovocite si spermă donate; de exemplu embrioni donaţi (ED).

Vârstele pacientelor sunt împărţite în trei categorii: până în 40 ani (< 40), între 40 şi 45 ani (≤ 45), şi peste 45 ani (> 45).  Embrioscopul a fost folosit în 90% din ciclurile de tratament cu donatori. Graţie acestei technologii am putut selecta embrionii de cea mai bună calitate pentru transfer. Ratele noastre de reuşită sunt astfel printre cele mai ridicate din Europa datorită tehnologiei de ultimă generaţie şi a echipei de profesionişti.

53%

RATA DE REUŞITĂ A PROGRAMULUI TEC CU DONATORI (Transfer de embrioni donaţi congelaţi)

Embrionii donaţi au fost creaţi special pentru Programul de donare. Aceşti embrioni sunt în continuu monitorizaţi cu ajutorul Embrioscopului timp de 5 zile pânâ ajung la stadiul de blastocist. Toţi embrionii selectaţi pentru a fi congelaţi sunt de o calitate foarte bună.

Rata de reuşită a Programului TEC cu donatori a fost de 53% pentru transferul a doi embrioni donaţi (2 DE). Rata de reuşită a fost de 47% în cazul transferului unui singur embrion (1 DE). Rezultatele Programului TEC cu donatori prezintă numai sarcinile confirmate ecografic; deci sarcini clinice, nu chimice (bazate pe teste de urină pozitive).

Formular

Întrebați un expert