Cine sunt donatorii de ovule

Donatoarele de ovule sunt femei tinere cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani. Din mulți ani de experiență, limita de vârstă de 32 de ani este optimă, odată cu înaintarea în vârstă numărul și calitatea ouălor obținute scade. Scopul nostru este de a oferi destinatarului un număr suficient de ouă și de a garanta transferul a doi embrioni de calitate cu posibilitatea de a îngheța alți embrioni pentru o eventuală utilizare ulterioară în Cryo-Embryo-Transfer (KET).

Femeile tinere care sunt interesate să doneze ovule vor fi supuse unui număr de teste

Doar ouăle de la donatori examinate în conformitate cu Directiva 2004/23/CE a Parlamentului European și a Consiliului și Legea nr.296/2008 Coll. Sunt utilizate în tratamentul celulelor germinale donate. și Decretul nr. 422/2008. Le testăm din punct de vedere psihologic, genetic, hormonal, dar și pentru boli infecțioase, inclusiv HIV. Femeile care au fost incluse în programul de donatori au fost supuse unor teste și examinări solicitante.

Donatorii au completat:

Formular

Întrebați un expert

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).