Politica companiei

Clinica ReproGenesis este unul dintre centrele europene de top pentru reproducere asistată, specializată în diagnosticare detaliată și toate metodele moderne disponibile de tratament al infertilității.

Clinica a fost fondată în 2011 și și-a construit o reputație ca fiind una dintre cele mai de succes facilități nu numai din Republica Cehă, ci și din Europa.

Politica companiei clinicii

Rezultatele excelente pe termen lung plasează ReproGenesis printre cele mai importante centre europene de medicină reproductivă, care oferă servicii la nivel profesional al centrelor de FIV la nivel mondial de succes. Folosind echipamente tehnice de ultimă generație, cunoștințe și practici ale științei medicale actuale, o echipă de specialiști de top dedicată inseminarei artificiale de mulți ani și o abordare individuală care pune accent pe încredere, empatie și înțelegere, ReproGenesis a atins constant peste standarde. succes în tratamentul infertilității.

Centrul de reproducere asistată, în legătură cu tendința de creștere a problemelor de fertilitate, este în creștere la nivel mondial. Ce ne face diferiți?

Pentru noi, tratamentul infertilității este în primul rând o chestiune de încredere, calitate și satisfacție. Pentru noi, pacientul devine partener, nu membru al unei mulțimi anonime. Ne concentrăm pe cultivarea unei relații pozitive între cuplul tratat și medic, punând accent pe empatie și înțelegere și făcând întotdeauna tot posibilul pentru a minimiza stresul natural asociat tratamentului.

„În spatele a tot ceea ce facem, vedem mai ales povestea vieții personale a unei persoane.”

Filosofia clinicii ReproGenesis

Filosofia clinicii ReproGenesis se bazează pe respectarea individualității fiecărui cuplu tratat, o abordare personală sensibilă, profesionalism și un standard înalt al serviciilor oferite.

Cea mai mare misiune umană și etică a noastră este să ajutăm cuplurile afectate de fertilitate să conceapă un copil sănătos. Abordăm întotdeauna cuplul tratat cu conștientizarea solicitărilor psihologice care le sunt puse în tratamentul infertilității. Ne interesează istoricul pe care ni-l aduc pacienții la clinică și percepem pe deplin sensibilitatea situației în care se află.

Fiecare cuplu care urmează tratament la clinica ReproGenesis are propriul coordonator care îi însoțește în drumul către râvnitul bebeluș. Coordonatorii noștri sunt o verigă esențială în procesul de tratament. Ele oferă cuplurilor sprijin nu numai în furnizarea tuturor informațiilor legate de tratament, ci și în sprijinul uman, care nu se încheie cu un ciclu de tratament. Ei rămân în contact cu clienții și nu numai.

Din punct de vedere profesional, este esențial pentru noi să monitorizăm în permanență cele mai moderne proceduri din domeniul reproducerii asistate și să învățăm constant în domeniul medicinei reproductive. În egală măsură, percepem importanța furnizării de echipamente tehnice de ultimă generație. Clinica ReproGenesis are propriile laboratoare de top, o criobancă modernă, o sală de operație și o zonă de dormit, o recepție și o zonă de relaxare cu o bucătărie utilată self-service.

Mediul clinic în sine este un alt bonus semnificativ. Centrul nostru este situat în imediata vecinătate a Centrului Expozițional Brno, într-o zonă cu o grădină mare, într-o vilă istorică pitorească, care se caracterizează printr-o atmosferă liniștită și liniștitoare. Clinica este usor accesibila cu toate mijloacele de transport, parcarea fiind asigurata direct in incinta.

Percepem legătura dintre medicina clasică și susținerea medicinei tradiționale ca pe o combinație foarte benefică, care duce în principal la eliberarea stresului, care este direct legat de tratamentul infertilității. În cadrul programelor de tratament, oferim prin urmare acupunctură profesională, direct în facilitățile proprii, nou construite în acest scop. Impactul pozitiv al acupuncturii în tratamentul infertilității a fost dovedit de multe studii profesionale.

Viziunea clinicii ReproGenesis

Toate eforturile noastre sunt concentrate pe medicina eficientă, rezultatul pozitiv al acesteia și un client mulțumit. Facem tot ce ne stă în putință pentru a fi în continuare printre cele mai importante centre europene de reproducere asistată. Lucrăm intens la introducerea celor mai noi tehnologii și metodologii de tratament. Investim în instrumente și echipamente de ultimă generație.

Susținem autoeducația și creștem continuu expertiza personalului clinicii, ceea ce corespunde celor mai noi cercetări în domeniul tratamentului infertilității. Echipa noastră bine coordonată este o echipă foarte profesionistă formată din medici, embriologi, andrologi, anestezisti, coordonatori, asistente medicale și personal economic și administrativ.

Cultivăm parteneriate profesionale cu experți recunoscuți în domeniu din străinătate. Lucrăm cu medici din întreaga lume, facilitând pregătirea pacienților din străinătate.

Satisfacția și referințele pozitive ale pacienților noștri sunt cruciale pentru noi. Fiecare membru al structurii de personal a clinicii este o parte indispensabilă a întregului, care este direct implicat în rezultatele tratamentului. Suntem motivați de dorința de a te face să te simți bine la ReproGenesis, indiferent prin ce etapă dificilă a vieții tale treci.

Respectăm fără compromisuri condițiile prevăzute de lege pentru a asigura siguranța țesuturilor și celulelor umane și respectăm cu strictețe regulile și reglementările instituțiilor de stat și europene și îndeplinim toate aceste condiții necesare. Deținem un certificat de calitate conform ČSN EN ISO 9001: 2016. Am fost lăudați în repetate rânduri pentru realizările noastre în domeniul tratamentului infertilității de către instituțiile internaționale din domeniu, care evaluează calitatea îngrijirilor acordate și rezultatele tratamentului.

Formular

Întrebați un expert