Programul de împărţire a riscurilor

În cazul tratamentelor FIV cu ovocite sau spermă donate, rata de reuşită este între 48% şi 68%  (doar sarcinile clinice sunt luate în considerare, de exemplu confirmarea activităţii cardiace a fetusului prin examaninare ecografică). Rata de reuşită este în strânsă legăură cu vârsta şi calitatea endometrului pacientei. Aproximativ 90% dintre paciente rămân însărcinate în cursul a trei cicluri de tratament cu ovocite donate sau embrioni donaţi (embrioni proaspeţi). În cazul în care nu aţi reuşit să obţineţi iniţial o sarcină după un tratatement cu ovocite donate şi urmaţi tratamente repetate în clinica noastră cu ovocite donate sau embrioni donaţi (proaspeţi, nu congelaţi) vă putem oferi Programul de împărţire a riscurilor.

ReproGenesis garantează

Ciclu cu ouă donate

Ciclu cu embrioni donați (embrioni proaspeți)

Ciclu cu embrioni donați (embrioni înghețați)

Bonus pentru pacienții noștri - program de partajare a riscurilor

Rata de succes a tratamentului cu ovule donate și embrioni donați (embrioni proaspeți) pe ciclu de tratament este de aproximativ 48% până la 68% din sarcinile clinice (cu confirmarea acțiunii cardiace la examenul ecografic). Succesul depinde de vârsta femeii primitoare și de calitatea mucoasei uterine. Până la 90% dintre paciente rămân însărcinate cu ouă donate sau cu embrioni donați (embrioni proaspeți) în timpul a trei cicluri de tratament. Am dori să vă oferim ajutor în acest fel. Dacă urmați în mod repetat un tratament la clinica noastră folosind ouă donate (proaspete) sau embrioni donați (proaspeți), vă oferim un așa-numit program de „partajare a riscurilor”.

Termenii programului de partajare a riscurilor

Formular

Întrebați un expert

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).