De ce ReproGenesis

NU SUMTEM O FABRICĂ

Ne bazăm pe o abordare personală sensibilă, profesionalism și un standard înalt al serviciilor oferite.

Tratamentele individuale şi personalizate reprezintă definiţia clinicii ReproGenesis. Scopul nostru nu este acela de a deveni una dintre cele mai mari clinici FIV din Republica Cehă deoarece ne dorim să păstrăm un standard ridicat al tratamentelor şi să oferim cele mai bune servicii. Noi credem ca ReproGenesis este una din clinicile de top din Europa. Ne dorim menţinerea standardelor ridicate de tratament şi îngrijire oferite, dar şi îmbunătăţirea acestora.

Succes

Rezultatele excelente și clienții mulțumiți sunt o reflectare a muncii oneste și a angajamentului personal al fiecărui membru al echipei de reprogeneză.

O echipă profesionistă și dedicată, combinată cu dotarea tehnică de ultimă generație a clinicii, este garanția unui succes ridicat în numărul de sarcini realizate.

Încredere

Tratamentul infertilității este în primul rând o chestiune de încredere, calitate și satisfacție.

La ReproGenesis, ne concentrăm în primul rând pe cultivarea unei relații pozitive între pacient și medic, punând accent pe empatie și înțelegere. Experiența pacienților noștri arată că la ReproGenesis facem întotdeauna tot posibilul pentru a minimiza stresul natural legat de tratament.

Acupunctură

Credem în puterea de susținere a medicinei tradiționale chineze - acupunctura.

Clinica vă oferă ca bonus servicii profesionale de acupunctură înaintea sau după transferul embrionar.

LOCAŢIE

Clinica ReproGenesis este situată într-o vilă din secolul al-19-lea cu o gradină adiacentă, într-un cartier minunat din Brno - Pisárky

în imediata vecinătate a Centrului Expozioţional din Brno. Este uşor accesibilă indiferent de mijlocul de transport folosit. Parcarea este disponibilă în curtea clinicii pentru toţi pacienţii noştri.

Legislație

Tratamentul de succes al infertilității trebuie, de asemenea, să se bazeze pe cunoașterea legislației comunitare,

trebuie respectate condițiile prevăzute de lege pentru a asigura calitatea și siguranța țesuturilor și celulelor umane. Clinica respectă cu strictețe regulile și reglementările instituțiilor de stat și europene și îndeplinește toate aceste condiții necesare.

Disponibilitatea în timp a tratamentului

suntem capabili să minimizăm timpul de așteptare,

chiar dacă ovulele donate sau sperma trebuie folosite pentru tratament. Datorită organizării excelente a tuturor echipelor noastre și bazei de date unice de donatori, nu va fi necesar să așteptăm tratamentul timp de câteva luni. O bază de date detaliată ne permite să selectăm cel mai potrivit donator sau donator pentru cuplul tratat, iar tratamentul în ReproGenesis poate fi început fără un timp lung de așteptare.

Formular

Întrebați un expert