Referințe la clienți

Referințe ale clienților noștri

Am primit diagnosticul de menopauză prematură la 20 ani, deci am ştiut că singura mea posibilitate de a avea copii este FIV cu ovocite donate. După câţiva ani de căsătorie am început să cautăm clinici. Am restrâns rapid căutările la Republica Cehă deoarece oferea tratamentele pe care le doream (FIV cu ovocite donate) la un cost rezonabil, folosind tehnologie de top.

Am găsit repede ReproGenesis, apoi am citit pagina lor de internet şi am vizitat virtual clinica, am citit toate mărturiile pe forumurile de specialitate şi am ales. Am primit o coordonatoare care a răspuns prompt fiecărui email, de obicei în mai puţin de 24 ore, şi care ne-a sunat de fiecare de data când am vrut să discutam cu ea (din Brno în Canada). Am comunicat peste un an până ne-am hotărât să începem tratamentul.

Am simţit totul personalizat, că dosarul meu medical a fost luat în considerare când mi s-a alcătuit schema de tratament şi că toată lumea a făcut tot posibilul să ajute medicii din Canada pentru a furniza testele şi ecografiile necesare.  Întreaga comunicare a fost promptă, profesională şi utilă.

Când am ajuns în Brno pentru a vizita clinica ne-am simţit ca fiind în vizită la nişte prieteni. Toată lumea cu care am interacţionat a fost veselă şi sinceră, şi ne-au făcut să ne simţim că le pasă de noi – asistentele, coordonatoarea, doctorul şi tot personalul. Am fost permanent informaţi despre fiecare etapă a tratamentului, nu ne-am simţit grăbiţi sau presaţi de timp şi am putut lua în voie cele mai bune decizii pentru noi.

Din acest ciclu au rezultat 4 embrioni buni şi am ales să transferăm unul singur. Ziua transferului a decurs foarte bine. Totul a fost calm şi plăcut, în timp ce am fost conduşi dintr-o cameră în alta. M-am simţit în siguranţă. Doctorul a fost cald şi prietenos, iar transferul rapid şi nedureros. Având transferul în ziua a cincea am avut timp să călătorim şi să vizităm Cehia şi oraşele Budapesta şi Viena. Din Praga soţul mi-a cumpărat un pandantiv cu 4 mici piese sub formă de diamante care înconjurau un mic diamant. Ne-am spus că arătau la fel ca embrionii noştri. Dar cel mai de preţ souvenir a fost micuţul embrion HB pe care l-am ales pentru transfer a cărui activitate cardiacă şi imagine ecografică am văzut-o pentru prima dată azi, la 6 sătamâni şi 5 zile.

Recomand cu încredere ReproGenesis şi de abia aştept să revenim! 

Recomand cu încredere Reprogenesis şi de abia aştept să revenim!

Am studiat multe clinici până să alegem ReproGenesis. Clinica are o rată de reuşită excelentă, foloseşte embrioni de ziua a 5-a, oferă monitorizarea embrionilor şi preţuri rezonabile. Principalul motiv pentru care am ales această clinică a fost comunicarea excelentă pe care am avut-o cu coordonatoarea de la primul email. Răspunsurile ei au fost întotdeauna rapide şi ne-a furnizat uşor toate informaţiile de care aveam nevoie. Nu a existat nicio barieră de comunicare.

Întregul proces a fost foarte clar. Am primit reţeta pentru medicamente în UK şi am cumpărat totul ieftin de la Asda. Am făcut ecografiile în UK şi am trimis pe email rezultatele. Călătoria a fost uşoară şi am primit recomandări de cazare. Am mai fost înainte în Brno anul acesta, dar din păcate am avut un tratament nereuşit. Totuşi, am simţit că personalul şi clinica au făcut tot ce s-a putut pentru noi. Medicul meu a studiat încă o data dosarul meu medical şi a făcut câteva modificări în schema mea de tratament pentru a doua încercare care a fost reuşită!

Sunt însărcinată în aproape 14 săptămâni cu un singur bebeluş şi mai avem congelat un embrion foarte bun de ziua a 5-a după care vom reveni cu siguranţă. Recomand cu încredere această clinică, nu le putem mulţumi îndeajuns după atâţia ani de încercări eşuate!

Recomand cu încredere această clinică, nu le putem mulţumi îndeajuns după atâţia ani de încercări eşuate!

După ani de încercări în diverse ţări sunt fericită să vă anunţ o sarcină de 14 săptămâni ca urmare a unui tratatement FIV la clinica ReproGenesis. Am fost foarte mulţmită de tratament şi sprijinul oferit.

Recomand cuplurilor care vor sa renunţe, să mai încerce o data la clinica ReproGenesis. 

M.

Recomandăm această clinică; am ales-o citind părerile pozitive ale foştilor pacienţi şi a fost cu siguranţă o alegere corectă. Coordonatoarea noastră ne-a furnizat toate informaţiile necesare şi chiar mai mult. Limba nu a fost o barieră deoarece toată echipa vorbeşte excelent engleză. Ne-am simţit plăcut şi confortabil pe toată durata tratamentului.

Am încercat timp de 11 ani să concepem un copil şi cu toate că am reuşit să obţinem mai multe sarcini, din păcate le-am pierdut pe toate. Am apelat la clinica RepoGenesis pentru un tratament cu ovocite donate şi spermă donată pentru că noi avem ochii verzi şi albaştri. Era ultima noastră şansă. Acum sunt însărcinată în 5 săptămâni. E prea devreme să mă bucur, dar am avut cei mai buni embrioni şi sunt convinsă că va fi sarcina norocoasă. Nu au fost liste de aşteptare pentru alegerea donatorilor şi s-au cerut fotografiile noastre pentru a ajuta echipa să aleagă cei mai potriviţi donatori. Lucrul acesta ne-a dat încredere. Indiferent de rezultat, aceasta este o clinică excelentă şi ne pare rău ca nu am găsit-o mai devreme. 

din Londra

Am avut o experienţă minunată la clinica Reprogenesis! Încă de la început comunicarea cu coordonatoarea noastră a fost prietenoasă şi promptă. Toate informaţiile au fost transparente şi nu au existat costuri neaşteptate care să ne surprindă. Am primit răspuns la toate întrebările noastre şi întregul proces a părut simplu. Când am ajuns în Brno şi am vizitat clinica am fost impresionaţi! Este foarte curată şi modern, iar personalul este prietenos şi primitor.

Nu puteam avea o experienţă mai plăcută şi aşeptăm primul nostru copil în decembrie! Mulţumim ReproGenesis! 

Mulţumim ReproGenesis!

După 13 ani de luptă cu infertilitatea şi după al 13-lea transfer cred că tocmai am reuşit :). Sunt însărcinată în 7 săptămâni şi 3 zile şi deja am auzit inimioara viitorului bebeluş :). În septembrie am mers la Brno pentru un transfer de embrioni congelaţi la clinica Reprofit, care din păcate a fost nereuşit. Plimbându-ne, înainte de transfer, am descoperit această clinică – cele două clinici sunt foarte apropiate. Le-am trimis un email cu întrebări despre adopţia de embrioni, iar coordonatoarea m-a contactat într-un minut :). De fiecare dată mi-a răspuns la toate întrebările şi au fost destul de multe :).

Când i-am trimis informaţiile despre noi, mi-a oferit 5 posibili embrioni deja creaţi pe care îi puteam alege. A fost foarte amuzant să alegem unul :). Am primit schema de tratament, ce injecţii şi alte medicamente trebuia sa iau pentru a-mi pregăti endometrul înaintea transferului pinguinului nostru :). La început am vrut un transfer în februarie, dar apoi am hotărât că ar fi mai potrivit în decembrie. Înaintea Anului Nou are loc Piaţa de Crăciun în Brno, toată lumea e fericită şi totul pare desprins din basme; deci am simţit că de această dată vom fi câştigători! Înainte de a pleca din Slovenia, am citit câte ceva pe forumuri şi ştiam deja că e o clinică modernă şi liniştită, înconjurată de un parc. Când am ajuns totul era cum au descris celelalte fete că va fi. Personalul a fost foarte plăcut şi totul a mers strună. Coordonatoarea ne-a spus ca am ales embrionii norocoşi şi se pare că a avut dreptate :)!  

Sunt extrem de recunoscătoare şi sper ca această clinică va mai crea embrioni norocoşi pentru a face şi alte cupluri fericite !

ReproGenesis, îţi mulţumim:)! 

ReproGenesis, îţi mulţumim.

Am fost foarte mulţumiţi de procedură, începând cu corespondenţa, emailurile, pregătirea şi grija după tratament. Răspunsurile au fost rapide şi clare. Am contactat coordonatoarea noastră FIV care a fost foarte răbdătoare şi draguţă. Ne-a explicat totul de câte ori am avut nevoie. Vizita la clinică a fost plăcută şi relaxantă. Clinica este foarte uşor de găsit; este curată şi dispune de echipament profesional. Ne-am simţit importanţi şi că putem întotdeauna conta pe suportul lor. Am primit răspunsuri şi explicaţii clare de fiecare dată. Toată lumea a fost draguţă şi săritoare.

Clinica oferă monitorizarea embrionilor, foarte utilă pentru alegerea celor mai buni embrioni pentru transfer. Am ales această opţiune şi am primit informaţii despre starea şi calitatea embrionilor. Cei mai buni doi embrioni au fost transferaţi şi acum aşteptăm gemeni! Înainte de a pleca acasă am primit toate medicamentele necesare şi instrucţiuni precise cum să le folosesc. Încă păstrăm legătura cu coordonatoarea noastră care ne susţine şi ne încurajează.

Suntem fericiţi şi recunoscători. Recomandăm clinica ReproGenesis 100%! 

Viitori părinţi

Am călătorit din Italia pentru un tratament la clinica ReproGenesis. Am fost încântaţi încă de la început de comunicare. Clinica a fost curată şi personalul uimitor! Am fost foarte emoţionată, dar nu m-am simţit ca fiind o povară!  În prezent sunt însărcinată în 12 săptămâni!

T.

Am încercat ceva timp  să obţinem o sarcină şi am vizitat toate clinicile din Slovenia, dar nu am fost mulţumiţi cu abordarea lor. Ne-am hotărât într-un final pentru clinica Reprogenesis şi a fost cea mai bună decizie. Am fost foarte surprinsă să primesc răspuns la primul meu email în aceeaşi zi – clinica răspunde defapt imediat tuturor. 

Coordonatoarea noastră a fost minunată, atât în timpul tratamentului cât şi după ce a aflat  că sunt însărcinată – întotdeauna am primit toate informaţiile necesare.

Tot personalul clinicii mi s-a părut profesionist, dar şi foarte calm, grijuliu şi drăguţ astfel că toate vizitele la clinică au fost o experienţă plăcută şi relaxantă. Clinica dispune de echipamente performante şi oferă cele mai bune tratamente şi intimitate. Am ales monitorizarea embrionilor şi am primit zilnic informaţii despre evoluţia acestora. Am avut 2 embrioni care au ajuns la stadiul de blastocist şi pe care i-am transferat în ziua a 5-a. După transfer am primit toate informaţiile necesare priviind medicamentaţia necesară şi după 4 săptămâni am văzut bătăile inimioarelor gemenilor noştri!

Nu avem cuvinte pentru a mulţumi îndeajuns ReproGenesis pentru bucuria pe care o experimentăm ca părinţii celor mai frumoşi bebeluşi: fetiţă şi băieţel. Recomand clinica oricui are nevoie de un tratament de fertilitate.  

Mămică de gemeni

Nu am cuvinte pentru a-mi exprima admiraţia pentru profesionalismul, grija şi atenţia acordată de întregul personal al clinicii ReproGenesis.

Am aproape 42 ani şi tocmai m-am întors acasă cu 2 embrioni blastocişti AA transferaţi. Sunt încântată să vă anunţ că sunt gravidă şi încrezătoare; tratamentul şi îngrijirea post transfer sunt intr-adevăr reconfortante în zilele noastre. Coordonatoarea mea a fost o femeie drăguţă şi plăcută a cărei dăruire pentru a ne face să ne simţim unici a fost excepţională. Toată echipa a fost minunată, caldă şi încurajatoare, astfel că eu şi soţul meu ne-am simţit onoraţi să fim trataţi cu atâta grijă şi profesionalism.

Mulţumim ReproGenesis pentru îndeplinirea visului nostru! 

Mulţumim ReproGenesis pentru îndeplinirea visului nostru!

Am încercat să obţinem o sarcină acum câţiva ani la o clinică locală. Din păcate nu am avut rezultatele dorite. Poate a fost de vină atitudinea mea. Nu îmi venea să cred ce se întâmplă; eram în depresie. Soţul meu m-a convins să mai încercăm o dată, de această dată la clinica ReproGenesis din Cehia. Personalul a fost foarte optimist şi m-a asigurat că putem face o nouă încercare. Am început să întrezăresc luminiţa de la capătul tunelului.

Tratamentul a fost unul reuşit – sunt însărcinată în 2 luni şi mă simt minunat. Doctorul meu spune că este un copil sănătos. Şi este o fetiţă!

Vă mulţumim din tot sufletul!

Vă mulţumim din tot sufletul!

Jsme soukromá brněnská klinika reprodukční medicíny a do našeho týmu hledáme kolegyni na pozici IVF koordinátorky pro maďarsky hovořící klienty.

Náplň práce

Požadavky

Nabízíme

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis na info@reprogenesis.cz

Zasláním svého CV souhlasíte s tím, aby Vámi poskytnuté osobní údaje byly zpracovány a použity v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů („GDPR“) pro účely personalistiky společnosti ReproGenesis a. s.., a to na dobu neurčitou (tj. do odvolání).